Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big bad voodoo daddy Songtekst: jump with my baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big bad voodoo daddy - jump with my baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jump with my baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big bad voodoo daddy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big bad voodoo daddy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jump with my baby .

Origineel

Jump with my baby I wanna jump with my baby And I don't mean maybe tonight I wanna jump with my baby And I don't mean maybe tonight I wanna jump all night lt's gonna be all right with her I wanna swing with my baby And I don't mean maybe tonight I wanna swing with my baby And I don't mean maybe tonight I'm gonna swing all night lt's gonna be all right with her I'm gonna jump with my baby tonight I'm gonna jump with my baby tonight I'm gonna jump all night lt's gonna be alright with her

 

Vertaling

Spring met mijn baby Ik wil met mijn baby springen En ik bedoel misschien niet vanavond Ik wil met mijn baby springen En ik bedoel misschien niet vanavond Ik wil de hele nacht springen Het komt goed met haar Ik wil met mijn baby slingeren En ik bedoel misschien niet vanavond Ik wil met mijn baby slingeren En ik bedoel misschien niet vanavond Ik ga de hele nacht swingen Het komt goed met haar Ik spring vanavond met mijn baby Ik spring vanavond met mijn baby Ik ga de hele nacht springen Het komt goed met haar