Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big bad voodoo daddy Songtekst: mambo swing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big bad voodoo daddy - mambo swing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mambo swing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big bad voodoo daddy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big bad voodoo daddy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mambo swing .

Origineel

Swingin' through the jungle, I have sailed the 7 sea's King of the monkeys and nothing bothers me I wanna fly right through the sky, I wanna touch the moon But I hear it call me and I have to go back soon Fires in the city, there was dancin' in the streets More than a scene and mambo was the king I wanna fly right back through time, like a fever without care And I hear it calling me and I wanna take you there So please baby, show me that you are mine

 

Vertaling

Swingend door de jungle heb ik de zeven zeeën gevaren Koning van de apen en niets stoort me Ik wil dwars door de lucht vliegen, ik wil de maan aanraken Maar ik hoor het mij roepen en ik moet snel terug Branden in de stad, er werd gedanst in de straten Meer dan een scène en mambo was de koning Ik wil zo terug door de tijd vliegen, als een koorts zonder zorgen En ik hoor het mij roepen en ik wil je daarheen brengen Dus alsjeblieft schat, laat me zien dat je van mij bent