Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big bad voodoo daddy Songtekst: save my soul

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big bad voodoo daddy - save my soul ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van save my soul? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big bad voodoo daddy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big bad voodoo daddy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals save my soul .

Origineel

I walk the streets of New Orleans With the girl of my dreams I've seen a dozen brassbands playing swing While little children laugh, dance and sing I've seen old men drunk singing the blues With top hats and canes and spectator shoes I consider myself lucky to have fallen in love With the girl, the city, and the river of mud [Chorus] Let me know, let me know where I can go to save my soul Let me know, let me know where I can go to save my soul where I can go to save my soul, yeah... I had a drink with ol' Louie's ghost He was the most gracious host I've heard Gabriel singing and playing his horn And lived to see the day both my babies were born I love jelly, fats, Fes and King They were the ones that taught the world to swing I consider myself lucky to have fallen in love With the music, the city, and the river of mud [Chorus] Let me know, let me know where I can go to save my soul Let me know, let me know where I can go to save my soul where I can go to save my soul, yeah... New Orleans... New Orleans... Where I can go to save my soul Where I can go to save my soul. I walk the streets of new Orleans With the girl of my dreams I've seen old men drunk singing the blues With top hats and canes and spectator shoes I consider myself lucky to have fallen in love With the girl, the city, and the river of mud [Chorus] Let me know, let me know where I can go to save my soul Let me know, let me know where I can go to save my soul where I can go to save my soul, yeah... Let me know, let me know where I can go to save my soul where i can go to save my soul! New Orleans, New Orleans, is where I can go to save my soul... New Orleans, New Orleans, is where I can go to save my soul... where I can go to save my soul...

 

Vertaling

Ik loop door de straten van New Orleans Met het meisje van mijn dromen Ik heb een tiental brassbands zien swingen Terwijl kleine kinderen lachen, dansen en zingen Ik heb gezien dat oude mannen dronken de blues zongen Met hoge hoeden en wandelstokken en schoenen voor toeschouwers Ik prijs mezelf gelukkig dat ik verliefd ben geworden Met het meisje, de stad en de modderrivier [Refrein] Laat het me weten, laat het me weten waar ik naartoe kan gaan om mijn ziel te redden Laat het me weten, laat het me weten waar ik naartoe kan gaan om mijn ziel te redden waar ik heen kan om mijn ziel te redden, ja ... Ik heb wat gedronken met de geest van Ol 'Louie Hij was de meest gracieuze gastheer Ik heb Gabriel horen zingen en op zijn hoorn spelen En leefde om de dag te zien waarop mijn beide baby's werden geboren Ik hou van gelei, vetten, Fes en King Zij waren degenen die de wereld leerden slingeren Ik prijs mezelf gelukkig dat ik verliefd ben geworden Met de muziek, de stad en de modderrivier [Refrein] Laat het me weten, laat het me weten waar ik naartoe kan gaan om mijn ziel te redden Laat het me weten, laat het me weten waar ik naartoe kan gaan om mijn ziel te redden waar ik heen kan om mijn ziel te redden, ja ... New Orleans ... New Orleans ... Waar ik naartoe kan gaan om mijn ziel te redden Waar ik naartoe kan gaan om mijn ziel te redden. Ik loop door de straten van New Orleans Met het meisje van mijn dromen Ik heb gezien dat oude mannen dronken de blues zongen Met hoge hoeden en wandelstokken en schoenen voor toeschouwers Ik prijs mezelf gelukkig dat ik verliefd ben geworden Met het meisje, de stad en de modderrivier [Refrein] Laat het me weten, laat het me weten waar ik naartoe kan gaan om mijn ziel te redden Laat het me weten, laat het me weten waar ik naartoe kan gaan om mijn ziel te redden waar ik heen kan om mijn ziel te redden, ja ... Laat het me weten, laat het me weten waar ik naartoe kan gaan om mijn ziel te redden waar ik heen kan om mijn ziel te redden! New Orleans, New Orleans, is waar ik heen kan om mijn ziel te redden ... New Orleans, New Orleans, is waar ik heen kan om mijn ziel te redden ... waar ik heen kan om mijn ziel te redden ...