Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big bang Songtekst: angelina

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big bang - angelina ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van angelina? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big bang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big bang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals angelina .

Origineel

And then you call me up and I'm down. Where have you been I've been around. You have something to do with slow. You know things that I should know. So why should I act. Like it's through. I wish that I could. Just be you. So give me a reason to not be mad. I am the worst friend you ever had. Give me a reason to crawl. Use any reason at all. Nothing seems to make me stop. I'm out of breath and I'm tied in knots. We had the greatest gift of all. Now let's step back and watch it fall. How can a big explosion. Make no sound. Soaking my shirt all night on. Cuban heels. Drinking and dancing. We're both spinning like wheels. Sweet angelina just tell me when. Sweet angelina we're in trouble again. Soaking my shirt all night on. Cuban heels. Drinking and dancing. We're both spinning like wheels. Sweet angelina just tell me when. Sweet angelina we're in trouble again

 

Vertaling

En dan bel je me op en ben ik down. Waar ben je geweest? Ik ben overal geweest. Je hebt iets te maken met traag. Je weet dingen die ik zou moeten weten. Dus waarom zou ik doen. Alsof het door is. Ik wou dat ik dat kon. Gewoon jou zijn. Dus geef me een reden om niet boos te zijn. Ik ben de slechtste vriend die je ooit had. Geef me een reden om te kruipen. Gebruik welke reden dan ook. Niets lijkt me te doen stoppen. Ik ben buiten adem en ik zit in de knoop. We hadden het grootste geschenk van allemaal. Laten we nu een stap terug doen en kijken hoe het valt. Hoe kan een grote explosie. Geen geluid maken. De hele nacht mijn shirt doorweekt. Cubaanse hakken. Drinken en dansen. We draaien allebei als wielen. Lieve Angelina, vertel me alleen wanneer. Lieve Angelina, we zitten weer in de problemen. De hele nacht mijn shirt doorweekt. Cubaanse hakken. Drinken en dansen. We draaien beide als wielen. Lief Angelina, vertel me wanneer. Lieve Angelina, we zitten weer in de problemen.