Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big bang Songtekst: too much yang

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big bang - too much yang ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van too much yang? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big bang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big bang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals too much yang .

Origineel

I like my friends when they're heartbroken. And in need of company. But they all seem to have things figuered out. And no one ever calls me. So if you feel like it. I always feel like it. I'll bring my problems too. I'm here drinking all by myself. Making plans for the future. In the big scheme and everything. The world's got too much yang. Sometimes not so well-paid women. Come and talk to me. They all say a time will come. For my home-sick soul you see. And while their faces are lying. I'm kind of glad they're tying. Here's to battered women's rides. I'm here drinking all by myself. I'm gonna make my share of trouble. In the big scheme and everything. The world's got too much yang

 

Vertaling

Ik hou van mijn vrienden als ze liefdesverdriet hebben. En behoefte hebben aan gezelschap. Maar ze lijken allemaal dingen op een rijtje te hebben. En niemand belt me ooit. Dus als je er zin in hebt. Ik heb er altijd zin in. Dan breng ik mijn problemen ook mee. Ik zit hier in m'n eentje te drinken. Plannen maken voor de toekomst. In het grote plan en alles. De wereld heeft te veel yang. Soms niet zo goed betaalde vrouwen. Kom met me praten. Ze zeggen allemaal dat er een tijd zal komen. Voor mijn heimwee ziel zie je. En terwijl hun gezichten liegen. ben ik blij dat ze vastbinden. Op de rit van de mishandelde vrouw. Ik ben hier helemaal alleen aan het drinken. Ik ga mijn deel van de problemen maken. In het grote geheel en alles. De wereld heeft te veel yang