Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big boi Songtekst: ascending

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big boi - ascending ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ascending? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big boi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big boi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ascending .

Origineel

If y'all dont know me by now Y'all aint gonna ever know me I go by the name of the Big The Boi One they have for the money Outkast Yo, one hole in me The whole thing Wee to Vicious Lies And Dangerous Rumors Yeah

 

Vertaling

Als jullie me nu niet kennen Jullie zullen me nooit kennen Ik ga door de naam van de Big De Boi Eentje die ze hebben voor het geld Outkast Yo, een gat in mij Het hele ding Wee to vicieuze leugens en gevaarlijke geruchten Ja