Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big charlie Songtekst: morphine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big charlie - morphine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van morphine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big charlie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big charlie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals morphine .

Origineel

It's too late for me is there a place where to be? did you listen? did you listen? it's too hard to admit you're the wrost thing i ever need did you listen? did you listen? this melody sets slowly my downfall the remedy is too far away from home and the tragedy will not completly fall apart Slowly You become my morphine Did you know This attitude? You become my morphine Its your fault This time I will (No no no) Feel it No no no Reality (No no nowhere) Distraction (No way!) (X2) the melody is killing me sets slowly my downfall and the tragedy will not completly fall apart Slowly You become my morphine Did you know This attitude? You become my morphine Its your fault start your countdown your whisper will follow me in the hole the screams now are all in my head and scare me more than nightmares you become my morphine slowly you become my morphine (x2)

 

Vertaling

Het is te laat voor mij. is er een plaats waar ik kan zijn? Heb je geluisterd? Heb je geluisterd? It's too hard to admit. Jij bent het wooste ding dat ik ooit nodig heb. Heb je geluisterd? Heb je geluisterd? Deze melodie... zet langzaam mijn ondergang De remedie... is te ver weg van huis en de tragedie zal niet volledig uit elkaar vallen Langzaam word jij mijn morfine Kende je Deze houding? Jij wordt mijn morfine Het is jouw schuld. Deze keer zal ik... (Nee, nee, nee) Voel het. Nee, nee, nee Realiteit (Nee nee nergens) Afleiding (Geen denken aan!) (X2) de melodie maakt me kapot zet langzaam mijn ondergang in en de tragedie zal niet volledig uit elkaar vallen Langzaam word jij mijn morfine Wist je dat Deze houding? Jij wordt mijn morfine Het is jouw schuld. start je aftelling jouw gefluister zal mij volgen mij in het gat het geschreeuw nu zitten allemaal in mijn hoofd en maakt me bang meer dan nachtmerries jij wordt mijn morfine langzaam je wordt mijn morfine (x2)