Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big country Songtekst: rememberance day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big country - rememberance day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rememberance day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big country! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big country en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rememberance day .

Origineel

In your fine green ware I will walk with you tonight In your raven hair I will fine a summer night Upon far flung soil I will run you through my head In my daily toil All the promises are said For I know the weary can rise again I know it all from the words you send I will go, I will go I will leave the firelight I will go, I will go For now the time is right I will sing a young man's song That you would sing On rememberance day I will be the sacrifice And bells will ring On rememberance day I must leave this land And the hunger that is here But the place I stand Is the one I love so dear

 

Vertaling

In jouw fijne groene waar Ik zal vannacht met je wandelen In jouw ravenhaar zal ik een zomernacht fijn maken Op verafgelegen grond Ik zal je door mijn hoofd laten gaan In mijn dagelijks gezwoeg Alle beloften zijn gezegd Want ik weet dat de vermoeiden kunnen herrijzen Ik weet het allemaal van de woorden die jij zendt Ik zal gaan, ik zal gaan Ik zal het licht van het vuur verlaten Ik zal gaan, ik zal gaan Want nu is de tijd rijp Ik zal het lied van een jonge man zingen Dat jij zou zingen Op de dag van de herdenking Ik zal het offer zijn En de klokken zullen luiden Op de dag van herdenking Ik moet dit land verlaten En de honger die hier is Maar de plaats waar ik sta Is degene die ik zo liefheb