Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big daddy weave Songtekst: redeemed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big daddy weave - redeemed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van redeemed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big daddy weave! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big daddy weave en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals redeemed .

Origineel

Seems like all I can see was the struggle Haunted by ghosts that lived in my past Bound up in shackles of all my failures Wondering how long is this gonna last Then You look at this prisoner and say to me "son Stop fighting a fight that's already been won" I am redeemed, You set me free So I'll shake off theses heavy chains And wipe away every stain now I'm not who I used to be I am redeemed I'm redeemed All my life I have been called unworthy Named by the voice of my shame and regret But when I hear You whisper, "Child lift up your head" I remember oh God, You're not done with me yet I am redeemed, You set me free So I'll shake off theses heavy chains And wipe away every stain now I'm not who I used to be Because I don't have to be the old man inside of me 'Cause his day is long dead and gone Because I've got a new name, a new life I'm not the same And a hope that will carry me home I am redeemed, You set me free So I'll shake off theses heavy chains And wipe away every stain now I'm not who I used to be I am redeemed, You set me free So I'll shake off theses heavy chains And wipe away every stain now I'm not who I used to be Oh God I'm not who I used to be Jesus I'm not who I used to be 'Cause I am redeemed Thank God, redeemed

 

Vertaling

Het lijkt erop dat alles wat ik kan zien de strijd was Achtervolgd door geesten uit mijn verleden Gebonden in de ketenen van al mijn mislukkingen me afvragend hoelang dit nog zal duren Dan kijk jij naar deze gevangene en zegt tegen mij "zoon Stop met vechten voor een gevecht dat al gewonnen is" Ik ben verlost, U heeft me bevrijd Dus ik zal deze zware ketenen afschudden En veeg elke vlek weg, nu ben ik niet meer wie ik vroeger was. I am redeemed Ik ben verlost Mijn hele leven ben ik onwaardig genoemd Genoemd door de stem van mijn schaamte en spijt Maar als ik U hoor fluisteren, "Kind, hef je hoofd op" herinner ik me, o God, U bent nog niet klaar met mij Ik ben verlost, U heeft me bevrijd Dus ik zal deze zware ketenen afschudden En veeg elke vlek weg nu ik niet meer ben wie ik was Want ik hoef niet de oude man in mij te zijn Want zijn tijd is al lang dood en voorbij Want ik heb een nieuwe naam, een nieuw leven, ik ben niet meer dezelfde En een hoop die me naar huis zal dragen Ik ben verlost, U heeft me bevrijd Dus ik zal deze zware ketenen afschudden En veeg elke vlek weg nu ik niet meer ben wie ik was Ik ben verlost, U hebt me bevrijd Dus ik schud deze zware ketenen van me af En veeg elke vlek weg nu ik niet meer ben wie ik was Oh God, ik ben niet wie ik was Jezus, ik ben niet wie ik was Want ik ben verlost God zij dank, verlost