Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big daddy weave Songtekst: what i was made for

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big daddy weave - what i was made for ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what i was made for? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big daddy weave! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big daddy weave en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what i was made for .

Origineel

I used to think that I was never good enough to cut it I bought the lines that they were selling time after time But when You opened up my mind and I refused to shut it You brought me to a place where I could leave it all behind Goodbye to my old life, I don't listen to those lies anymore You've given me new life, loving You is what I was made for It took a while for me to see but when I finally saw it I knew I had to leave my sorted past in the past I couldn't get there on my own, it was Your grace that taught it My sin is covered by Your blood and I'm not looking back You saw right through me, Your kindness drew me Your mercy knew me, You love came to me

 

Vertaling

Ik dacht altijd dat ik nooit goed genoeg was om het te halen. Ik kocht de lijnen die ze keer op keer verkochten Maar toen U mijn geest opende en ik weigerde hem te sluiten U bracht me naar een plek waar ik het allemaal achter me kon laten Vaarwel aan mijn oude leven, ik luister niet meer naar die leugens U hebt me een nieuw leven gegeven, U liefhebben is waar ik voor gemaakt ben Het duurde even voor ik het zag, maar toen ik het eindelijk zag wist ik dat ik mijn gesorteerd verleden in het verleden moest laten Ik kon er niet alleen komen, het was Uw genade die het leerde Mijn zonde is bedekt door Uw bloed en ik kijk niet achterom U doorzag me, Uw goedheid trok me aan Uw barmhartigheid kende mij, Uw liefde kwam tot mij