Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big data Songtekst: the stroke of return

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big data - the stroke of return ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the stroke of return? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big data! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big data en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the stroke of return .

Origineel

There's nothing out there or up above Just some cables mistook for love They built a service called Complete It's found its way to the world There's a box for your care concerns Here's some answers: do instant search It's sending ultra confirmation With the stroke of return (we say) Oh, the heavens, on me, on me (on me) The stroke, it helps to bring your face (fade away) Someday they're all the same Now and forever I'm reaching out for an opening I'm getting lost in the aether while I sleep I'm looking out for sunshine But the Cloud is all I see They're looking into your new request They just require your home address It's only basic information But they'd like to make sure You only gather before the wall Share the gospel reply to all Follow the pages, feel the presence Feel the stroke of return (we say) Oh, the heavens, on me, on me (on me) The stroke, it helps to bring your face (fade away) Someday they're all the same Now and forever I'm reaching out for an opening I'm getting lost in the aether while I seek I'm looking out for sunshine But the Cloud is all I see (push it) Oh, the heavens, on me, on me (on me) The stroke, it helps to bring your face (fade away) Someday they're all the same Now and forever I'm reaching out for an opening I'm getting lost in the aether while I sleep I'm looking out for sunshine But the Cloud is all I see I'm reaching out for an opening I'm getting lost in the aether while I sleep I'm looking out for sunshine But the Cloud is all I see

 

Vertaling

Er is niets daarbuiten of daarboven Alleen wat kabels die voor liefde worden aangezien Ze bouwden een dienst genaamd Complete Het heeft zijn weg naar de wereld gevonden Er is een doos voor uw zorgen Hier zijn wat antwoorden: zoek direct Het stuurt een ultra bevestiging Met de slag van terugkeer (zeggen we) Oh, de hemel, op mij, op mij (op mij) De slag, het helpt om uw gezicht te brengen (vervagen) Someday they're all the same Nu en voor altijd Ik reik uit naar een opening Ik verdwaal in de aether terwijl ik slaap I'm looking out for sunshine But the Cloud is all I see Ze onderzoeken je nieuwe verzoek Ze hebben alleen je huisadres nodig Het is maar basisinformatie Maar ze willen er zeker van zijn Je verzamelt alleen voor de muur. Deel het evangelie antwoord aan allen Volg de pagina's, voel de aanwezigheid Voel de slag van terugkeer (we zeggen) Oh, de hemelen, op mij, op mij (op mij) De slag, het helpt om je gezicht te brengen (vervagen) Someday they're all the same Nu en voor altijd Ik reik uit naar een opening I'm getting lost in the aether while I seek I'm looking out for sunshine But the Cloud is all I see (duw het) Oh, de hemel, op mij, op mij (op mij) De slag, het helpt om je gezicht te brengen (vervagen) Someday they're all the same Nu en voor altijd Ik reik uit naar een opening Ik verdwaal in de aether terwijl ik slaap I'm looking out for sunshine But the Cloud is all I see I'm reaching out for an opening Ik verdwaal in de aether terwijl ik slaap I'm looking out for sunshine But the Cloud is all I see