Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big dee irwin Songtekst: another night with the boys

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big dee irwin - another night with the boys ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van another night with the boys? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big dee irwin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big dee irwin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals another night with the boys .

Origineel

Looks like I'll spend another night with the boys I tried, I called on the phone, but you weren't home again I guess that you've made some other plans So I'll just get out the cards And round up a couple of hands Looks like I'll spend another night with the boys I know you are out on the town You're runnin' around again And if they ask me, if somebody ask me why I'm not with you oh yeah I guess I'll have to confess That I've been wondering too Why must I be denied the thrill of your kiss What did I do to you to be treated like this Why must I spend another night with the boys Although their good company I'd much rather be with you Why can't you tell me, why can't you tell me baby what I've done wrong And let me spend all my nights with you Where I belong

 

Vertaling

Het lijkt erop dat ik weer een nacht met de jongens doorbreng. Ik heb het geprobeerd, ik heb gebeld, maar je was weer niet thuis. Ik denk dat je andere plannen hebt gemaakt Dus ik pak gewoon de kaarten En maak er een paar handen van Het lijkt erop dat ik nog een nacht met de jongens doorbreng Ik weet dat je in de stad bent You're runnin' round again En als ze me vragen, als iemand me vraagt waarom ik niet bij jou ben, oh ja I guess I'll have to confess That I've been wondering too Waarom moet mij de sensatie van jouw kus ontzegd worden Wat heb ik je aangedaan om zo behandeld te worden Waarom moet ik nog een nacht met de jongens doorbrengen Hoewel ze goed gezelschap zijn Ik zou veel liever bij jou zijn Waarom kan je me niet vertellen, waarom kan je me niet vertellen wat ik fout heb gedaan En laat me al mijn nachten met jou doorbrengen Waar ik thuishoor