Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big head todd and the monsters Songtekst: engine light

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big head todd and the monsters - engine light ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van engine light? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big head todd and the monsters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big head todd and the monsters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals engine light .

Origineel

Yes, I want to get it but I can't chawl Till she gets around to what she came for If you're into the sound then get your dance on One you can't cut it with a chainsaw I just want you next me Come on engine, light in your heart Turn on for me, or at least flicker slowly Love is gonna sound the alarm You are my one you are my only Yes, I wanna ketch her but she breeze by Chasin' the wind and the winter sky Droppin' my keys, I'll let you take my ride I just want you kissin' me I know what you said but you can't mean by Trouble with the man he ain't rich now He's a serious dude, he ain't Rip Torn Prayin' for rain, he get a hailstorm I just want you, me

 

Vertaling

Ja, ik wil het pakken, maar ik kan niet... Till she gets around to what she came for Als je van het geluid houdt, ga dan dansen One you can't cut it with a chainsaw I just want you next me Kom op motor, licht in je hart Zet het voor me aan, of flikker het tenminste langzaam op Liefde zal het alarm laten afgaan Jij bent mijn enige jij bent mijn enige Ja, ik wil haar halen maar ze vliegt voorbij Chasin' the wind and the winter sky Ik laat mijn sleutels vallen, ik laat jou mijn ritje maken I just want you kissin' me I know what you said but you can't mean by Trouble with the man he ain't rich now Hij is een serieuze kerel, hij is niet Rip Torn Prayin' for rain, he get a hailstorm I just want you, me