Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big head todd & the monsters Songtekst: boom boom

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big head todd & the monsters - boom boom ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van boom boom? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big head todd & the monsters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big head todd & the monsters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals boom boom .

Origineel

Boom boom boom boom I'm gonna shoot you right down, Right offa your feet Take you home with me, Put you in my house Boom boom boom boom A-haw haw haw haw Hmm hmm hmm hmm Hmm hmm hmm hmm I love to see you strut, Up and down the floor When you talking to me, That baby talk I like it like that Whoa, yeah! Talk that talk, walk that walk When she walk that walk, And talk that talk, And whisper in my ear, Tell me that you love me I love that talk When you talk like that, You knocks me out, Right off of my feet Hoo hoo hoo Talk that talk, and walk that walk

 

Vertaling

Boom boom boom boom Ik schiet je zo neer, Right offa your feet Neem je mee naar huis met mij, Zet je in mijn huis Boom, boom, boom, boom A-haw haw haw haw Hmm hmm hmm hmm Hmm hmm hmm hmm Ik hou ervan om je te zien paraderen, Op en neer over de vloer When you talking to me, That baby talk I like it like that Whoa, yeah! Talk that talk, walk that walk When she walk that walk, And talk that talk, En fluister in mijn oor, Zeg me dat je van me houdt I love that talk When you talk like that, Je slaat me knock out, Right off of my feet Hoo hoo hoo Talk that talk, and walk that walk