Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big head todd & the monsters Songtekst: helpless

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big head todd & the monsters - helpless ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van helpless? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big head todd & the monsters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big head todd & the monsters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals helpless .

Origineel

Since the first time I can't take my poor eyes off you Though it seems I've lost my mind, you make my heart new Any fool would run but I can't help myself around you You turn my head, and I leave the rest behind me Who I am, what I had none can remind me My defenses done and I can't help myself around you My intentions cannot keep this face from changing And surrender all this cold heart has been saving I can't help myself around you

 

Vertaling

Sinds de eerste keer kan ik mijn arme ogen niet van je afhouden Hoewel het lijkt alsof ik mijn verstand ben verloren, maak je mijn hart nieuw Elke gek zou wegrennen, maar Ik kan mezelf niet helpen bij jou Je draait mijn hoofd, en ik laat de rest achter me Wie ik ben, wat ik had kan niemand me herinneren Mijn verdediging is klaar en Ik kan mezelf niet helpen om je heen Mijn intenties kunnen niet voorkomen dat dit gezicht verandert En alles opgeven wat dit koude hart heeft gespaard Ik kan mezelf niet helpen met jou in de buurt