Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big head todd & the monsters Songtekst: kind hearted woman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big head todd & the monsters - kind hearted woman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kind hearted woman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big head todd & the monsters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big head todd & the monsters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kind hearted woman .

Origineel

I got a kindhearted woman Do anything in this world for me I got a kindhearted woman Do anything in this world for me And these evil-hearted women Man, they will not let me be Oh, I love my baby But my baby don't love me I said I love my baby Ooh, my baby don't love me You know I love that man Can't stand to leave him be Ain't but the one thing That makes Mister Johnson drink I'm worried about how you treat me, baby I begin to think Oh, babe My life don't feel the same You know you break my heart When you call Miss So-and-So's name She's a kindhearted woman She studies evil all the time She's a kindhearted woman She studies evil all the time You will to kill me As you have it on your mind No, no, I love my baby My baby don't love me, no You know I love my baby Ooh, but my baby don't love me I really love that man Can't stand to leave him be

 

Vertaling

Ik heb een goedhartige vrouw Doe alles in deze wereld voor mij Ik heb een vrouw met een goed hart Doe alles in deze wereld voor mij En deze vrouwen met een slecht hart Man, ze laten me niet met rust Oh, ik hou van mijn baby Maar mijn baby houdt niet van mij Ik zei dat ik van mijn baby hou Ooh, my baby don't love me Je weet dat ik van die man hou Ik kan er niet tegen om hem alleen te laten Het is maar één ding dat Mister Johnson doet drinken Ik maak me zorgen over hoe je me behandelt, baby Ik begin te denken Oh, schatje Mijn leven voelt niet meer hetzelfde Je weet dat je mijn hart breekt Als je Miss Zo-en-Zo's naam noemt Ze is een goedhartige vrouw Ze bestudeert het kwaad de hele tijd Ze is een goedhartige vrouw Ze bestudeert het kwaad de hele tijd Je wilt me vermoorden Zoals je het in je gedachten hebt Nee, nee, ik hou van mijn baby Mijn baby houdt niet van mij, nee Je weet dat ik van mijn baby hou Ooh, maar mijn baby houdt niet van mij Ik hou echt van die man Ik kan er niet tegen om hem alleen te laten