Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big joe turner Songtekst: roll 'em pete

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big joe turner - roll 'em pete ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van roll 'em pete? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big joe turner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big joe turner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals roll 'em pete .

Origineel

Well, I got a gal, she lives up on the hill Well, I got a gal, she lives up on the hill Well, this woman's tryin' to quit me, Lord, but I love her still She's got eyes like diamonds, they shine like Klondike gold She's got eyes like diamonds, they shine like Klondike gold Ev'ry time she loves me, she sends my mellow soul Well, you're so beautiful, you've got to die someday Well, you're so beautiful, you've got to die someday All I want's a little loving, just before you pass away Pretty baby, I'm goin' away and leave you by yourself Pretty baby, I'm goin' away and leave you by yourself You've mistreated me, now you can mistreat somebody else

 

Vertaling

Nou, ik heb een meisje, ze woont op de heuvel Wel, ik heb een meid, ze woont op de heuvel Nou, deze vrouw probeert me te verlaten, Heer, maar ik hou nog steeds van haar Ze heeft ogen als diamanten, ze schitteren als Klondike goud Ze heeft ogen als diamanten, ze schitteren als Klondike goud Telkens als ze van me houdt, stuurt ze m'n zachte ziel Well, you're so beautiful, you've got to dieeday Nou, je bent zo mooi, je moet op een dag sterven Alles wat ik wil is een beetje liefde, net voordat je sterft Liefje, ik ga weg en laat je alleen Liefje, ik ga weg en laat je alleen Je hebt me mishandeld, nu kun je iemand anders mishandelen