Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big k.r.i.t. Songtekst: best side of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big k.r.i.t. - best side of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van best side of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big k.r.i.t.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big k.r.i.t. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals best side of me .

Origineel

[Hook:] I just wanna see, I just wanna see, I just wanna see The best side of me, the best side of me, the best side of me It's just so easy to be, I'm just so easy to be A motherfucking P-I-M-P I know it's hard on you shawdy, hey, I know it's hard on you shawdy [Verse 1:] Hey, I met ya on a bright summer day and it was cool I thought you was fly and you thought I was rude And you had you a dude, but he wasn't around You liked a nigga's swag so you wrote your number down We jumped our friendship off right On the phone all day and all night You told me you was feeling me, digging me Seeing a connection with our signs and our energy Askin' if I ever hurt a girl and if I would I told you I never, ever cheat if I could I could tell you was down, not the type just to cut Yea, your boyfriend cheated cause you wouldn't give it up Now I know you was testing me, seeing if I'm playin' When you ask me 'bout marriage, I know just what you're sayin' I'm cool with the choices and decisions that you make I feel ya, so shawdy, hell yea I can wait But baby girl [Hook:] [Verse 2:] Now I ain't really trippin' when you going through my clothes, and you seeing all these numbers in my phone And you ain't go to trippin' when I left the after party and I told you that I wasn't comin' home Hey, now I don't go to trippin' when you talkin' to your girls, have them follow me around like a witness Now she blowin' up my phone, she ain't never kept a nigga, puttin' her 2 cent all in our business But I can see your concern cause I ain't actin' like I used to I don't wanna talk cause I knowin' I confuse you Love you baby girl but I don't think that I can budge Ya ask me if I like it every time you see a tux Your momma think I'm nice but your daddy hate my guts I only care for you, so I don't really give a fuck Some days I can stay, some days I can leave I think you a blessin' from God But baby girl [Hook:]

 

Vertaling

[Hook:] Ik wil gewoon zien, ik wil gewoon zien, ik wil gewoon zien De beste kant van mij, de beste kant van mij, de beste kant van mij It's just so easy to be, I'm just so easy to be A motherfucking P-I-M-P I know it's hard on you shawdy, hey, I know it's hard on you shawdy [Verse 1:] Hey, Ik ontmoette je op een mooie zomerdag en het was cool I thought you was fly and you thought I was rude And you had you a dude, but he wasn't around You liked a nigga's swag so you wrote your number down We begonnen onze vriendschap meteen De hele dag en nacht aan de telefoon You told me you was feeling me, digging me Seeing a connection with our signs and our energy Je vroeg of ik ooit een meisje pijn had gedaan en of ik dat zou doen. Ik zei je dat ik nooit zou bedriegen als ik kon. Ik kon zien dat je down was, niet het type om zomaar te stoppen. Ja, je vriendje bedroog je omdat je het niet op wilde geven. Nu weet ik dat je me aan het testen was, om te zien of ik een spelletje speelde Als je me vraagt over trouwen, weet ik precies wat je zegt Ik ben cool met de keuzes en beslissingen die je maakt Ik voel je, dus shawdy, ja ik kan wachten Maar meisje. [Hook:] [Verse 2:] Now I ain't really trippin' when you going through my clothes, and you seeing all these numbers in my phone And you ain't go to trippin' when I left the after party and I told you that I wasn't comein' home Hé, nu ga ik niet trippen als je met je meisjes praat, en ze me laat volgen als een getuige Nu blaast ze mijn telefoon op, ze heeft nog nooit een nigga gehouden, en haar 2 cent in onze zaken gestoken Maar ik zie je bezorgdheid want ik gedraag me niet meer zoals vroeger. Ik wil niet praten want ik weet dat ik je in de war breng. Love you baby girl but I don't think that I can budge Je vraagt me of ik het leuk vind elke keer als je een smoking ziet Je moeder denkt dat ik aardig ben maar je vader haat me Ik geef alleen om jou, dus het maakt me niet uit Sommige dagen kan ik blijven, sommige dagen kan ik vertrekken Ik denk dat je een zegen van God bent But baby girl [Hook:]