Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big k.r.i.t. Songtekst: higher (king pt. 6)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big k.r.i.t. - higher (king pt. 6) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van higher (king pt. 6)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big k.r.i.t.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big k.r.i.t. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals higher (king pt. 6) .

Origineel

[Verse] Yeah, yeah (Found God) When I'm in the streets, when I'm in the streets (My God) Help me through the beef, watch out for police (Whoa, God) Forgive me for my speech, I ain't prayed in weeks (Higher) The frequency you on, it ain't outta reach (The power) Push-button start, push-button start (The power) In a foreign car, hope it take me far (The power) All I ever had, all I ever had (Much higher) Smokin' on this gas but it never last (Found God) When I'm in a jam, help me understand (My God) If I cry tears, am I less of a man? (Whoa, God) My father never did, so his blood pressure (Higher) Than mine, I pray he find (The power) To shed tears for me (The power) To accept these gifts from me (The power) The jewels that he did give me (Much higher) Worth more than diamonds and chains and Rollies (Found God) In the Good Book at a hotel (My God) I don't really know her but I know it well (Whoa, God) The only thing she screams sometimes (Much higher, higher) When she on her knees sometimes (The power) Make it where she wants control (The power) She lost it all some years ago (The power) To someone that she trusted and she loved (Much higher) Than me in the clouds above (Found God) In the bottom of a bottle (My God) In the purpose of my chakras (Whoa, God) Maybe the stars is too low, it's much (Higher) And I'm too blind to know (The power) That makes me run from a bag (The power) When you finally get you a bag (The power) That Jeff Bezos wish he could have (Much higher) The numbers could never form from math (I found God) In the breeze of the wind (My God) And send a hurricane again (Whoa, God) And show how far a breeze could send (Much higher) The power that we claim as men (The power) Was only on from the storm (The power) Where I grew up was never home (The power) You had to pay for it once you grown (Much higher) When you leave your porch lights on (Found God) Might not agree with my wants (My God) Can forgive but I don't (Whoa, God) Gave me wings but I ain't flown (Much higher) Than the paper planes that I've thrown (The power) That it takes to move a mountain (The power) That it takes to keep from drownin' (The power) To know why all these demons surroundin' (Much higher) More than any number I've counted I find God (Found God) [Outro] (My God) The power (Whoa, God, much higher) The power (Whoa, God) The power

 

Vertaling

[Verse] Yeah, yeah Als ik in de straten ben, als ik in de straten ben (Mijn God) Help me door het rundvlees, kijk uit voor de politie Vergeef me voor mijn toespraak, ik heb in weken niet gebeden. (Higher) The frequency you on, it ain't outta reach Push-button start, push-button start (De kracht) In een vreemde auto, hoop dat het me ver brengt Alles wat ik ooit had, alles wat ik ooit had Roken op dit gas, maar het duurt nooit lang Als ik in de problemen zit, help me het te begrijpen. Als ik tranen huil, ben ik dan een mindere man? Mijn vader deed dat nooit, dus zijn bloeddruk hoger dan de mijne, bid ik dat hij om tranen voor mij te vergieten. Om deze geschenken van mij te accepteren De kracht van de juwelen die hij me gaf. (Veel hoger) Meer waard dan diamanten en kettingen en Rollies (Found God) In het goede boek in een hotel (Mijn God) Ik ken haar niet echt maar ik weet het goed (Whoa, God) Het enige wat ze schreeuwt soms Als ze soms op haar knieën zit (The power) Make it where she wants control Ze verloor het allemaal een paar jaar geleden Aan iemand die ze vertrouwde en van wie ze hield. Veel hoger dan mij in de wolken daarboven. (God gevonden) Op de bodem van een fles. (Mijn God) In het doel van mijn chakra's (Whoa, God) Misschien zijn de sterren te laag, het is veel (Hoger) En ik ben te blind om te weten (De kracht) Dat maakt me lopen van een zak Als je eindelijk een tas hebt De macht die Jeff Bezos zou willen hebben. (Veel hoger) De nummers konden nooit vormen van wiskunde (Ik vond God) In de bries van de wind (Mijn God) En stuur weer een orkaan En laat zien hoe ver een briesje kan sturen. De kracht die wij claimen als mensen. (De kracht) Was alleen op van de storm Waar ik opgroeide was nooit thuis Je moest ervoor betalen als je eenmaal gegroeid was. (Veel hoger) Als je je portiekverlichting aan laat (God gevonden) Is het misschien niet eens met mijn wensen. (Mijn God) kan vergeven, maar ik niet Gaf me vleugels maar ik heb nog niet gevlogen. Veel hoger dan de papieren vliegtuigjes die ik heb gegooid (De kracht) die nodig is om een berg te verplaatsen (De kracht) die nodig is om niet te verdrinken De kracht om te weten waarom al deze demonen je omringen. (Much higher) More than any number I've counted I find God (God gevonden) [Outro] (My God) The power (Whoa, God, veel hoger) De kracht (Whoa, God) De kracht