Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big k.r.i.t. Songtekst: sticks & stones

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big k.r.i.t. - sticks & stones ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sticks & stones? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big k.r.i.t.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big k.r.i.t. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sticks & stones .

Origineel

[Hook]x2 All I had was sticks and stones To do a song One shot to give them something they can feel Lay it down place your bets This is what we call Rhythm Roulette [Verse] I'm thinking way back when Tryna to make something outta nothing Grandma jammin' to music Well why you doing all that cussing? I'm like, It's a part of the game Like when the 808 bang And knock your pictures of the wall And you get mad I'm on some tryna be better than what they expect A country boy that like rap music but keep Willie Hutch off in the deck I know that's unorthodox, my flow But sometimes the poetry much better than a metaphor And when the groove is right you gotta settle for it Cause you made this beat thirty minutes ago And that's just me (that's just me) I make my own beats, write my own rhymes That's just me (that's just me) Multi til the sun die That's just we (that's just we) All my family and friends My brother, my sister, my cousin and kin To the end [Hook]x2

 

Vertaling

[Hook]x2 Alles wat ik had waren stokken en stenen Om een lied te maken Eén kans om ze iets te geven dat ze kunnen voelen Lay it down place your bets Dit is wat wij noemen ritme roulette [Verse] I'm thinking way back when Tryna to make something outta nothing Grandma jammin' to music Well why you do all that cussing? I'm like, It's a part of the game Like when the 808 bang En je foto's van de muur slaan En je boos wordt Ik ben op sommige probeer beter te zijn dan wat ze verwachten Een plattelandsjongen die van rapmuziek houdt, maar Willie Hutch in het dek houdt I know that's unorthodox, my flow Maar soms is de poëzie veel beter dan een metafoor En als de groove goed is moet je er genoegen mee nemen Cause you made this beat thirty minutes ago And that's just me (that's just me) I make my own beats, write my own rhymes That's just me (that's just me) Multi till the sun die That's just we (that's just we) Al mijn familie en vrienden Mijn broer, mijn zus, mijn neef en familie Tot het einde [Hook]x2