Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big k.r.i.t. Songtekst: voices

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big k.r.i.t. - voices ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van voices? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big k.r.i.t.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big k.r.i.t. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals voices .

Origineel

[Intro:] x3 I got these voices in my ear, yea I got these voices in my ear [Verse 1:] Wake up to the sound of a million horns Jesus piece, ruby red, diamond in the thorns Say a prayer for the jammed and the one that's gone I might've missed my nigga wake but still I mourn Did it big in the club with my cash out But dealing with a lot so I drunk until I passed out Went abroad, I met a broad with her ass out Her concern was to earn like "nigga, what your cash 'bout?" In the VIP on my tip with a glass out We live a paparazzi life, what's your flash 'bout? In a mattress in the ceiling, what's your stash 'bout? In case I had doubts [Hook:] I got these voices in my ear They tell me get up, get up, get up I got these voices in my ear They tell me wake up, wake up, wake up I got these voices in my ear They tell me keep runnin', keep runnin', keep runnin' I got these voices in my ear They tell me get money, get money, get money Breathe [Verse 2:] What if a dream was all you had? And life ain't fab, you can't throw it in the bag Niggas ain't real, hoes ain't shit My hand-me-downs was too big, they buying clothes that don't fit I'm like, it was more than fame and the credit Feeling like my whole life I've been trying to be the freshest Respected, in a world full of kings You pathetic, if you can't buy the finer things, before you exit The very moment that you got it: "I swear my biggest fear is that I'll die nobody" Forgotten, when I was really at my best Seems like nothing left [Hook:] [Verse 3:] Lately I've been feeling like fuck it Heaven's in my face, but Lord knows I can't touch it Plus I heard the angel wings was kinda heavy Scared to put 'em on my back so I threw 'em on a Chevy Death knocking on my door, I can get it Looking through the peephole in case I ain't ready Fuck this rap shit, yeah I said it On the road to the riches ain't no telling where I'm heading Now I dread it, world ain't what it seems Enduring all the shit to be king Praying for tomorrow, there's more time to borrow Scared, aware, they whisper "never fear" [Hook:] [Outro:] Man 1 - My life today? Hmm... more volatile than ever. This last year alone I've been shot down, bloodied, trampled, accused, threatened, disgraced, betrayed, scandalized, maligned, tough? You bet your ass it is, but I ain't leaving, nothing comes easy Man 2 - The last question - is it truly worth it? Man 1 - Sure, you know why? I love what I do, I pray for people and when you think of most of your work in life, most of people's lives are spent on endeavors. And very few people really enjoy what they do and I love what I do, so yeah, it's worth it, damn right it's worth it

 

Vertaling

x3 Ik heb die stemmen in mijn oor, ja ik heb die stemmen in mijn oor [Verse 1:] Wakker worden met het geluid van een miljoen hoorns Jesus piece, ruby red, diamond in the thorns Say a prayer for the jammed and the one that's gone I might've missed my nigga wake but still I mourn Did it big in the club with my cash out But dealing with a lot so I drunk until I passed out Ik ging naar het buitenland en ontmoette een mokkel met haar kont eruit. Haar zorg was te verdienen als "nigga, waar gaat je geld heen?" In de VIP op mijn fooi met een glas uit We leven een paparazzi leven, hoe zit het met jouw flits? In een matras in het plafond, hoe zit het met jouw voorraad? In case I had doubts [Hook:] Ik heb deze stemmen in mijn oor They tell me get up, get up, get up I got these voices in my ear They tell me wake up, wake up, wake up I got these voices in my ear Ze zeggen dat ik moet blijven rennen, blijven rennen, blijven rennen I got these voices in my ear Ze zeggen me krijg geld, krijg geld, krijg geld Breathe [Verse 2:] Wat als een droom alles was wat je had? And life ain't fab, you can't throw it in the bag Niggas ain't real, hoes ain't shit Mijn afdankertjes waren te groot, ze kopen kleren die niet passen Ik ben als, het was meer dan roem en het krediet Ik heb het gevoel dat ik mijn hele leven heb geprobeerd om de nieuwste te zijn Gerespecteerd, in een wereld vol koningen Jij zielige, als je de fijnere dingen niet kunt kopen, voordat je vertrekt Op het moment dat je het hebt: "Ik zweer dat mijn grootste angst is dat ik niemand dood" Vergeten, toen ik echt op mijn best was Lijkt alsof er niets meer over is [Hook:] [Verse 3:] Lately I've been feeling like fuck it Heaven's in my face, but Lord knows I can't touch it Plus ik hoorde dat de engelenvleugels nogal zwaar waren Scared to put 'em on my back so I threw 'em on a Chevy De dood klopt op mijn deur, ik kan het krijgen Ik kijk door het kijkgaatje voor het geval ik er niet klaar voor ben. Fuck deze rap shit, ja ik zei het Op weg naar de rijkdom, weet ik niet waar ik heen ga. Nu ben ik bang, de wereld is niet wat het lijkt Alles doorstaan om koning te zijn Biddend voor morgen, is er meer tijd om te lenen Scared, aware, they whisper "never fear" [Hook:] [Outro:] Man 1 - Mijn leven vandaag? Hmm... onstabieler dan ooit. Dit laatste jaar alleen al ben ik neergeschoten, bebloed, vertrapt, beschuldigd, bedreigd, te schande gemaakt, verraden, geschandaliseerd, verguisd, stoer? Zeker weten, maar ik ga niet weg. Niets is makkelijk. Man 2 - De laatste vraag - is het het echt waard? Man 1 - Zeker, weet je waarom? Ik hou van wat ik doe, ik bid voor mensen en als je denkt aan het meeste werk in je leven, de meeste mensen hun leven wordt besteed aan inspanningen. En er zijn maar weinig mensen die echt genieten van wat ze doen en ik hou van wat ik doe, dus ja, het is het waard, verdomd zeker het is het waard