Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big star Songtekst: give me another chance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big star - give me another chance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van give me another chance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big star! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big star en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals give me another chance .

Origineel

You feel sad 'cause I got mad And I'm sorry, I'm sorry Things I said made things seem bad But don't worry 'Cause it's gonna be alright now Be okay You know I just don't think before I speak I've been looking for to find Something to believe in my mind And I thought it was you All this time since you've been mine I've been angry, so angry Made it known I could make it alone But I'm changing And I'm gonna be alright now Be okay You know I just woke up and I see the way Don't give up on me so fast I see it's me that's wrong at last Give me another chance It's so hard just to stay alive each day I really can't go on this way, oh no Oh no Hey, hey, eh, eh, eh, ah Don't give up on me so fast I see it's the end, it's wrong at last Give me another chance

 

Vertaling

Je voelt je verdrietig omdat ik boos werd En het spijt me, het spijt me Dingen die ik zei lieten dingen slecht lijken Maar maak je geen zorgen 'Cause it's gonna be alright now Het komt goed. Je weet dat ik gewoon niet nadenk voordat ik iets zeg. Ik heb gezocht om iets te vinden. Iets om in mijn geest te geloven En ik dacht dat jij het was. Al die tijd sinds je van mij bent Ik ben boos geweest, zo boos Ik wist dat ik het alleen kon redden But I'm changing And I'm gonna be alright now Het komt goed. Je weet dat ik net wakker ben geworden en ik zie de weg Geef me niet zo snel op Ik zie eindelijk dat ik het ben die fout zit Geef me nog een kans. Het is zo moeilijk om elke dag in leven te blijven Ik kan echt niet op deze manier doorgaan, oh nee Oh nee Hey, hey, eh, eh, eh, ah Geef me niet zo snel op Ik zie dat het het einde is, het is eindelijk mis Geef me nog een kans