Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big sugar Songtekst: gone for good

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big sugar - gone for good ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gone for good? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big sugar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big sugar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gone for good .

Origineel

Just when I'm thinking about Times when I cared My time was wasted but I can't find time If I thought that it would help, I would Keep on searching inside my head Tell ya, I'm still looking for True friend, you said Well, I used to have the world in you Now I wonder if it's gone for good I wonder if she understood I wonder if she's gone for good 'Cause I don't know the face That is staring back at me If I go and leave no trace Will you stay and leave me be? And I swear I'll never see you again I got a woman weighs me on down She bought a pistol and she Took herself down Maybe if I asked her nice, she would Well, I wonder if she's gone for good If I thought that it would help, I would I wonder if she's gone for good I wonder if she understood I wonder if she's gone for good If I've my will If I've my will If I've my will I would tell this all billion down

 

Vertaling

Net wanneer ik denk aan Tijden dat ik om je gaf Mijn tijd werd verspild, maar ik kan geen tijd vinden Als ik dacht dat het zou helpen, zou ik blijven zoeken in mijn hoofd Zeg je, ik ben nog steeds op zoek naar True friend, you said Nou, vroeger had ik de wereld in jou Nu vraag ik me af of het voorgoed weg is Ik vraag me af of ze het begreep Ik vraag me af of ze voorgoed weg is. Want ik ken het gezicht niet dat naar me terug staart Als ik ga en geen spoor achterlaat Blijf je dan en laat je me met rust? En ik zweer dat ik je nooit meer zal zien I got a woman weighs me on down She bought a pistol and she Took herself down Maybe if I asked her nice, she would Wel, ik vraag me af of ze voorgoed weg is Als ik dacht dat het zou helpen, zou ik het doen Ik vraag me af of ze voorgoed weg is Ik vraag me af of ze het begreep I wonder if she's gone for good Als ik mijn wil heb Als ik mijn wil heb Als ik mijn wil heb zou ik dit allemaal miljard keer vertellen