Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big sugar Songtekst: i m a ram

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big sugar - i m a ram ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m a ram? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big sugar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big sugar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m a ram .

Origineel

Drive on Until I get there I got to drive on Until I get there The ram caught in a bush Needs to be free Won't somebody Come on and see about me I'm a ram Bet your life I do I'm a ram I wanna get next to you Drive on Until I get there I got to drive on Until I get there I'm a ram, yes I am You are what I like I keep on pushing baby You keep on pushing me back I'm a ram Bet your life I do I'm a ram Wanna get next to you Look out, here I come Drive on Until I get there I got to drive on Until I get there 'Cause a ram caught in a bush Needs to be free Won't somebody Come on, see about me I'm a ram Bet your life I do I'm a ram I wanna get next to you

 

Vertaling

Doorrijden. Tot ik er ben Ik moet doorrijden Tot ik er ben De ram gevangen in een struik Moet vrij zijn Wil niet iemand Kom op en kijk naar mij Ik ben een ram Ik verwed je leven er om Ik ben een ram Ik wil naast je komen Rij door Tot ik er ben Ik moet doorrijden Tot ik er ben Ik ben een ram, ja dat ben ik You are what I like I keep on pushing baby You keep on pushing me back Ik ben een ram Ik verwed je leven er om Ik ben een ram Wanna get next to you Kijk uit, hier kom ik Rij door Tot ik er ben Ik moet doorrijden Tot ik er ben Want een ram gevangen in een struik Moet vrij zijn Wil niet iemand Kom op, kijk naar mij Ik ben een ram Ik verwed je leven er om Ik ben een ram Ik wil naast je komen