Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big sugar Songtekst: kickin stones

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big sugar - kickin stones ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kickin stones? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big sugar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big sugar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kickin stones .

Origineel

Well, I'm standing on the outside Kickin' stones Wishing you would come here And move my bones, move my bones Well, I wanna go someplace I never been before Wonder would you follow me Every where I go, every where I go Out here, can you hear me? Out here, can you hear me? Out here, can you hear me? Don't make a sound It's all my fault 'cause I played that game When I knew you was carrying Another man's name Out here, can you hear me? Out here, can you hear me? Out here, can you hear me? Don't make a sound By the way I'm living You'd think I don't mind dying Don't think that notion Never crossed my mind, never crossed my mind Never crossed my mind, never crossed my mind Out here, can you hear me? Out here, can you hear me? Out here, can you hear me? Don't make a sound Out here, can you hear me? Out here, can you hear me? Out here, can you hear me? Don't make a sound, don't make a sound Don't make a sound I'm standing on the outside Kickin' stones

 

Vertaling

Nou, ik sta aan de buitenkant stenen aan het schoppen Wishing you would come here En beweeg mijn botten, beweeg mijn botten Well, I wanna go someplace waar ik nog nooit geweest ben Zou je me willen volgen Overal waar ik ga, overal waar ik ga Hier buiten, kan je me horen? Hier buiten, hoor je me? Hier buiten, hoor je me? Maak geen geluid It's all my fault 'cause ik dat spel speelde When I knew you was carrying de naam van een andere man droeg Hier buiten, kun je me horen? Hier buiten, kan je me horen? Hier buiten, kan je me horen? Maak geen geluid Door de manier waarop ik leef Je zou denken dat ik het niet erg vind om te sterven Denk niet dat dat idee Nooit bij me opgekomen, nooit bij me opgekomen Nooit bij me opgekomen, nooit bij me opgekomen Hier buiten, kan je me horen? Hier buiten, kan je me horen? Hier buiten, kan je me horen? Maak geen geluid Hier buiten, kan je me horen? Hier buiten, kan je me horen? Hier buiten, kan je me horen? Maak geen geluid, maak geen geluid Maak geen geluid Ik sta aan de buitenkant Kickin' stones