Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big sugar Songtekst: ride on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big sugar - ride on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ride on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big sugar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big sugar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ride on .

Origineel

Sometimes I wonder Will I ever get back home? Sometimes I wonder Will I ever get back home? I been gone so long Will I ever get back home? Went out to the highway Trying to catch a ride Out on the highway Trying to catch a ride Nobody stopped, and I can't be satisfied Standing on the highway I seen the sun sinking down Out on the highway I seen the sun sinking down, baby I'm standing on the highway With my head hung down Sometimes I wonder Will my baby think of me? Sometimes I wonder If my baby think of me? Well, sometimes I wonder If she'll ever think of me? Baby asked me, "Will you ever come back home?" My baby called, she said, "Will you ever come back home?" If you come back home The stop would do me wrong, baby." Sometimes I wonder Do you ever think of me? Sometimes I wonder Do you ever think of me, baby? Well, sometimes I wonder Will you ever think of me, baby? One more story, just too hard to tell One more story, just too hard to tell I'm gonna keep on riding I'm gonna ride like hell And, when I get back home? It's just too soon to tell

 

Vertaling

Soms vraag ik me af of ik ooit weer thuis kom? Soms vraag ik me af Zal ik ooit weer thuis komen? Ik ben al zo lang weg Zal ik ooit weer thuis komen? Ging naar de snelweg Proberen een ritje te maken Uit op de snelweg Probeerde een ritje te maken Niemand stopte, en Ik kan niet tevreden zijn Staande op de snelweg Ik zag de zon onder gaan Out on the highway I saw the sun sinking down, baby I'm standing on the highway With my head hung down Soms vraag ik me af Zal mijn baby aan mij denken? Soms vraag ik me af of mijn baby aan me denkt? Nou, soms vraag ik me af of ze ooit aan me zal denken? Baby vroeg me, "Kom je ooit terug naar huis?" Mijn baby riep, ze zei, "Wil je ooit terug naar huis komen?" If you come back home De stop zou me verkeerd doen, baby." Soms vraag ik me af Denk je ooit aan mij? Soms vraag ik me af Denk je ooit aan mij, baby? Nou, soms vraag ik me af Zal je ooit aan me denken, baby? Nog een verhaal, te moeilijk om te vertellen Nog een verhaal, te moeilijk om te vertellen I'm gonna keep on riding I'm gonna ride like hell And, when I get back home? Het is gewoon te vroeg om te vertellen