Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big time rush Songtekst: i knew you were trouble (with victoria justice)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big time rush - i knew you were trouble (with victoria justice) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i knew you were trouble (with victoria justice)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big time rush! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big time rush en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i knew you were trouble (with victoria justice) .

Origineel

I knew you were trouble. Once upon time. A few mistakes ago. I was in your sights. You got me alone. You found me. You found me. You found me. I guess you didn't care. And I guess I liked that. And when I fell hard. You took a step back. Without me, without me, without me. And he's long gone. When he's next to me. And I realize the blame is on me. Cause I knew you were trouble when you walked in. So shame on me now. Flew me to places I'd never been. Till you put me down oh. I knew you were trouble when you walked in. So shame on me now. Flew me to places I'd never been. Now I'm lying on the cold hard ground. Oh, oh, trouble, trouble, trouble. Oh, oh, trouble, trouble, trouble. No apologies. He'll never see you cry. Pretend he doesn't know. That he's the reason why. You're drowning, you're drowning, you're drowning. And I heard you moved on. From whispers on the street. A new notch in your belt. Is all I'll ever be. And now I see, now I see, now I see. He was long gone. When he met me. And I realize the joke is on me. I knew you were trouble when you walked in. So shame on me now. Flew me to places I'd never been. Till you put me down oh. I knew you were trouble when you walked in. So shame on me now. Flew me to places I'd never been. Now I'm lying on the cold hard ground. Oh, oh, trouble, trouble, trouble. Oh, oh, trouble, trouble, trouble. And the saddest fear comes creeping in. That you never loved me or her or anyone or anything. Yeah. I knew you were trouble when you walked in. So shame on me now. Flew me to places I'd never been. Till you put me down oh. I knew you were trouble when you walked in. So shame on me now. Flew me to places I'd never been. Now I'm lying on the cold hard ground. Oh, oh, trouble, trouble, trouble. Oh, oh, trouble, trouble, trouble. I knew you were trouble when you walked in. Trouble, trouble, trouble. I knew you were trouble when you walked in. Trouble, trouble, trouble!

 

Vertaling

Ik wist dat je een probleem was. Once upon time. Een paar fouten geleden. Ik was in je vizier. Je kreeg me alleen. Je hebt me gevonden. Je hebt me gevonden. Je hebt me gevonden. Ik denk dat het je niets kon schelen. En ik denk dat ik dat leuk vond. En toen ik hard viel. Je deed een stap terug. Zonder mij, zonder mij, zonder mij. En hij is al lang weg. Als hij naast me staat. En ik besef dat de schuld bij mij ligt. Want ik wist dat je problemen had toen je binnenkwam. Dus schaam je nu voor mij. Vloog me naar plaatsen waar ik nog nooit geweest was. Totdat je me neerzette. Ik wist dat je problemen gaf toen je binnenkwam. Dus schaam je nu voor mij. Vloog me naar plaatsen waar ik nog nooit geweest was. Nu lig ik op de koude harde grond. Oh, oh, problemen, problemen, problemen. Oh, oh, problemen, problemen, problemen. Geen verontschuldigingen. Hij zal je nooit zien huilen. Doe alsof hij het niet weet. Dat hij de reden is waarom. Je verdrinkt, je verdrinkt, je verdrinkt. En ik hoorde dat je verder bent gegaan. Van gefluister op de straat. Een nieuwe inkeping in je riem. Is alles wat ik ooit zal zijn. En nu zie ik, nu zie ik, nu zie ik. Hij was al lang weg. Toen hij mij ontmoette. En ik realiseer me dat het een grap van mij is. Ik wist dat je een probleem was toen je binnenkwam. Dus schaam je nu voor mij. Je vloog me naar plaatsen waar ik nog nooit geweest was. Totdat je me neerzette. Ik wist dat je problemen gaf toen je binnenkwam. Dus schaam je nu voor mij. Vloog me naar plaatsen waar ik nog nooit geweest was. Nu lig ik op de koude harde grond. Oh, oh, problemen, problemen, problemen. Oh, oh, problemen, problemen, problemen. En de meest trieste angst komt binnen gekropen. Dat je nooit van mij of haar of wie of wat dan ook gehouden hebt. Ja. Ik wist dat je problemen had toen je binnenkwam. Dus schaam je nu voor mij. Je vloog me naar plaatsen waar ik nog nooit geweest was. Totdat je me neerzette. Ik wist dat je problemen gaf toen je binnenkwam. Dus schaam je nu voor mij. Vloog me naar plaatsen waar ik nog nooit geweest was. Nu lig ik op de koude harde grond. Oh, oh, problemen, problemen, problemen. Oh, oh, problemen, problemen, problemen. Ik wist dat je problemen had toen je binnenkwam. Problemen, problemen, problemen. Ik wist dat je problemen had toen je binnenkwam. Problemen, problemen, problemen!