Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big tymers Songtekst: stun n remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big tymers - stun n remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stun n remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big tymers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big tymers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stun n remix .

Origineel

Nigga, now since my career be on shine These haters be packin' they nine But look nigga, I'm down for mine Tryin' to catch me at the red light gettin' my shine But I use my niner to protect me at all time I just bought that new Lexus 1998 the bubble eye nigga with them 19 inches See I'ma talk about my Hummer at the end of my rhyme I just bought that new Range Rover with them 6 new ties And every hoe I know, I done fucked at least one time Now playboy, tell me, how you luv that? Last night I got a call on my phone Ike Turner wanna make a 'Gangsta-slap-a-bitch-pimp' song He said, "I called you man, 'cause you the realest Bitches runnin' round town sayin' how they love Willis" Have hoes to suck toes and wash clothes Niggas tryin' to fit ya like a pair of Girbauds Bitches in the morn' to brush my teeth Lil' girls with curls love to wipe my feet Bling, diamonds glistenin' everywhere It's alright for that girl to look at me, y'all let her stare Baby, I know I'm gorgeous, cause I'm the largest Jet skis and M3's in my garages I bought a Hummer that's sittin' on 32's Fuck stun'n, we givin' these hoes the blues Fresh got a Bourbon that's sittin' on 20's, fool Wood grain, TV's and it's all cool [unverified] Now nigga, tell me how you can beat this A million dollar worth of cars all on chrome, can you defeat this? With all new homes, 8 of them The Hot Boy$ new album, 'Get It How You Live', done jumped off strong I spent 2 million buildin' my own home With a million dollar worth of furniture all on wood grain, homey See nigga, I ain't gotta stunt 'cause I can bag 'em up, believe this Ask the police at Eastover, "Has he seen this?" Nigga with diamonds and gold, all across the T O P And every hoe in my path done seen that I done fucked for free The pussy, I like to fuck it until it bleed 'Cause I aim to succeed to be a top rank in this industry And my Humvee, playboy, I got so much wood in that Motherfucker it need to be a coffin seat For 4 brand new TV's with VCR The Big Tymer, it come on tomorrow Ridin' on 32's and you ain't miss these G's All on chrome from the motherfuckin' U P T When I get my big baller party Player, I'ma let all my dick suckers get in free You can believe that I bought a Hummer that's sittin' on 32's Fuck stun'n, we givin' these hoes the blues Fresh got a Bourbon that's sittin' on 20's, fool Wood grain, TV's and it's all cool [unverified] Do you remember that day on the lake? Hummer came thought like a motherfuckin' earthquake Niggas tellin' bitches, "What the fuck is that?" Bitches tellin' niggas, "I told ya they be back" In '98, I bought the Viper white, red and stripe ah 20 inch rims with the chrome dual piper 15 on my wrist, the Lord can kiss Where the diamonds don't shine, niggas make hips Wildlife gator fits, now that's the shit Bourbon and Suburban with the wood grain kits See ya bitch, I'ma stick her, Mike couldn't dick her The way I'ma do her, screw her, then I'm gon' flip her I bought a Hummer that's sittin' on 32's Fuck stun'n, we givin' these hoes the blues Fresh got a Bourbon that's sittin' on 20's, fool Wood grain, TV's and it's all cool [unverified] [Unverified]

 

Vertaling

Neger, sinds mijn carrière op glans staat Die haters pakken hun negen Maar kijk nigga, ik ben klaar voor de mijne Proberen me te pakken bij het rode licht om mijn shine te krijgen Maar ik gebruik mijn negen om me ten alle tijden te beschermen Ik heb net die nieuwe Lexus gekocht 1998 the bubble eye nigga with them 19 inches Ik zal het over mijn Hummer hebben aan het eind van mijn rijmpje. Ik heb net die nieuwe Range Rover gekocht met die 6 nieuwe banden En elke hoer die ik ken, heb ik minstens één keer geneukt Playboy, vertel me eens, hoe vind je dat? Gisteravond kreeg ik een telefoontje Ike Turner wil een 'Gangsta-slap-a-bitch-pooier' liedje maken Hij zei, "Ik belde jou man, omdat jij de echtste bent Bitches runnin' round town sayin' how they love Willis" Hebben hoeren om tenen te zuigen en kleren te wassen Negers proberen je te passen als een paar Girbauds Bitches in de ochtend om mijn tanden te poetsen Lil' girls with curls love to veeg my feet Bling, diamonds glinsteren overal Het is goed voor dat meisje om naar me te kijken, laat haar maar staren Schatje, ik weet dat ik mooi ben, want ik ben de grootste Jet ski's en M3's in mijn garages Ik heb een Hummer gekocht die op 32's staat Fuck stun'n, we givin' these hoes the blues Fresh got a Bourbon that's sitin' on 20's, fool Wood grain, TV's and it's all cool [ongecontroleerd] Nou nigga, vertel me hoe je dit kan verslaan Een miljoen dollar aan auto's allemaal op chroom, kan je dit verslaan? Met allemaal nieuwe huizen, 8 stuks. Het nieuwe album van The Hot Boy$, 'Get It How You Live', is goed van start gegaan. Ik heb 2 miljoen uitgegeven om mijn eigen huis te bouwen. Met een miljoen dollar aan meubels, allemaal van hout. Kijk nigga, ik hoef niet te stunten want ik kan ze inpakken, geloof dit Vraag de politie in Eastover, "Heeft hij dit gezien?" Neger met diamanten en goud, over de hele T.O.P. En elke hoer op mijn pad heeft gezien dat ik gratis geneukt heb Het poesje, ik neuk het graag tot het bloedt 'Cause I aim to succeed to be a top rank in this industry En mijn Humvee, playboy, ik heb daar zoveel hout in Motherfucker it need to be a coffin seat Voor 4 gloednieuwe TV's met videorecorder The Big Tymer, het komt morgen aan Rijden op 32's en je kunt deze G's niet missen. All on chrome from the motherfuckin' U P T When I get my big baller party Player, I'ma let all my dick suckers get in free Je kunt geloven dat Ik heb een Hummer gekocht die op 32's staat Fuck stun'n, we givin' these hoes the blues Fresh got a Bourbon that's sitin' on 20's, fool Wood grain, TV's and it's all cool [ongecontroleerd] Weet je nog die dag op het meer? Hummer kwam aangereden als een verdomde aardbeving Negers zeggen tegen wijven, "Wat is dat verdomme?" Die wijven zeggen tegen negers, "Ik zei toch dat ze terugkwamen" In '98, kocht ik de Viper wit, rood en gestreept. 20 inch velgen met de chromen dubbele piper 15 op mijn pols, de Heer kan kussen Where the diamonds don't shine, niggas make hips Wildlife gator fits, now that's the shit Bourbon and Suburban with the wood grain kits See ya bitch, I'ma stick her, Mike couldn't dick her De manier waarop ik haar doe, neuk haar, dan ga ik haar omdraaien Ik kocht een Hummer die op 32's staat Fuck stun'n, we givin' these hoes the blues Fresh got a Bourbon that's sitin' on 20's, fool Wood grain, TV's and it's all cool [ongecontroleerd] [Unverified]