Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big wreck Songtekst: break

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big wreck - break ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van break? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big wreck! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big wreck en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals break .

Origineel

If I take your side The truth will divide What I can't decide Is which half is mine I'll put off this fight For one more day It's so hard to keep Those images at bay But I will bend 'Till I break And I'll break down again All the tricks I've tried Between and mine I've opened the vault Of what I've left behind So I've put those words Into my mouth I try as I might To spit them out And we'll bend 'Till we break And we'll break down again Of the past, I sighed It justifies You're crossing lines We'll suspend our lives Only half truths and alibis I'll bend 'Till I break And I'll break down again Yeah first we'll bend 'Till we break And we'll break down again So let's bend Let's bend Let's break Let's break down again

 

Vertaling

Als ik jouw kant kies De waarheid zal verdelen Wat ik niet kan beslissen is welke helft van mij is Ik zal dit gevecht uitstellen Nog één dag Het is zo moeilijk om die beelden op afstand te houden Maar ik zal buigen Tot ik breek En ik zal weer breken Al de trucs die ik heb geprobeerd Tussen en mijn I've opened the vault Van wat ik heb achtergelaten So I've put those words in mijn mond gestopt I try as I might Om ze uit te spugen And we'll bend Tot we breken And we'll break down again Van het verleden, zuchtte ik It justifies You're crossing lines We schorten ons leven op Alleen halve waarheden en alibi's Ik zal buigen Tot ik breek And I'll break down again Ja, eerst zullen we buigen 'Till we break And we'll break down again Dus laten we buigen Laten we buigen Laten we breken Laten we weer breken