Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: big wreck Songtekst: broken hands

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: big wreck - broken hands ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van broken hands? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van big wreck! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van big wreck en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals broken hands .

Origineel

When the light that shines turns bloody red It'll distort halos in my head I hate my hate Oh When the ones you love turn leave and go It'll distort all the things you know I hate my hate Oh Stay with me, you'll understand I can't hold you, 'cause I've got broken hands When your bestest friends are only blokes That shows you all the bad things you don't know I hate my hate Oh Stay with me, I think you'll understand I can't hold you 'cause I've got broken hands Stay with me and you'll understand Look at these fingers I can't hold you with Broken hands I've got broken hands I've got broken hands I've got broken hands I've got broken hands

 

Vertaling

Wanneer het licht dat schijnt bloedig rood wordt Het zal de halo's in mijn hoofd vervormen Ik haat mijn haat Oh Wanneer degene van wie je houdt weggaan Het zal alles vervormen wat je weet Ik haat mijn haat Oh Blijf bij me, je zult het begrijpen Ik kan je niet vasthouden, want ik heb gebroken handen Wanneer je beste vrienden alleen maar kerels zijn Die je alle slechte dingen laten zien die je niet weet Ik haat mijn haat Oh Blijf bij me, ik denk dat je het zult begrijpen Ik kan je niet vasthouden, want ik heb gebroken handen Blijf bij me en je zult het begrijpen Kijk naar deze vingers waarmee ik je niet kan vasthouden Gebroken handen Ik heb gebroken handen Ik heb gebroken handen Ik heb gebroken handen Ik heb gebroken handen