Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bigwig Songtekst: best of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bigwig - best of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van best of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bigwig! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bigwig en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals best of me .

Origineel

i can't see how things fall apart so easily still i can't find forgiveness in my heart to let it go i look inside myself and what do i see? anger and hostility falling apart. keep it together trying to make ends meet frustrations got the best of me things seem so black and white just like it used to be searching for my confidence searching forplacency it's got the best of me

 

Vertaling

ik kan niet zien hoe dingen zo gemakkelijk uit elkaar vallen toch kan ik geen vergeving in mijn hart vinden om het los te laten. Ik kijk in mezelf en wat zie ik? woede en vijandigheid vallen uiteen. houd het bij elkaar om de eindjes aan elkaar te knopen frustraties hebben het beste van mij gekregen dingen lijken zo zwart en wit, net zoals het vroeger op zoek was naar mijn zelfvertrouwen op zoek naar zelfgenoegzaamheid, het heeft het beste van mij