Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bigwig Songtekst: the girl in the green jacket

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bigwig - the girl in the green jacket ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the girl in the green jacket? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bigwig! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bigwig en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the girl in the green jacket .

Origineel

i try to talk to you but the words alle out wrong what would i say to you that's why i sing my song there's no connection just feelings of regret that i didn't talk to... the girl in the green jacket i try not to stare at you but i just couldn't help just one look at you the cheese melted off my scalp well she was taken, much to my regret oh well, hell, fuck it all! the girl in the green jacket

 

Vertaling

Ik probeer met je te praten, maar de woorden kloppen niet helemaal, wat zou ik tegen je zeggen, daarom zing ik mijn lied, er is geen verband, alleen gevoelens van spijt dat ik niet heb gesproken ... het meisje in de groene jas probeer ik niet om naar je te staren, maar ik kon het niet helpen dat je maar één keer naar je keek, de kaas smolt van mijn hoofdhuid en ze werd meegenomen, tot mijn spijt, ach, verdomme! het meisje in de groene jas