Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bikeride Songtekst: tonight you belong to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bikeride - tonight you belong to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tonight you belong to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bikeride! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bikeride en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tonight you belong to me .

Origineel

Though you belong To somebody else, Tonight you belong to me. Though we're apart, You're part of my heart, Tonight you belong to me. Down by the stream, How sweet it will seem, Once more to dream in the moonlight. Though with the dawn, I know when you're gone, Tonight you belong to me.

 

Vertaling

Hoewel je behoort aan iemand anders, Vanavond hoor je bij mij. Ook al zijn we uit elkaar, Je bent een deel van mijn hart, Vanavond hoor je bij mij. Beneden bij de beek, Hoe zoet zal het lijken, om weer te dromen in het maanlicht. Hoewel met de dageraad, Ik weet wanneer je weg bent, Vannacht hoor je bij mij.