Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bikini kill Songtekst: just once

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bikini kill - just once ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just once? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bikini kill! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bikini kill en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just once .

Origineel

Just once He talked back Only once He be talking real bad really really bad bad Do it from the inside Do it from without Humiliation You're the king without a doubt You can't kill me cause I'm already dead I said You can't kill me cause I'm already dead Just once He talked back Only once He be talking real bad really really bad bad

 

Vertaling

Eén keer maar. Hij praatte terug Eén keer maar. Hij praatte heel slecht, echt heel slecht. Doe het van binnenuit Doe het van buiten Vernedering Jij bent de koning zonder twijfel. Je kan me niet doden want ik ben al dood. Ik zei... Je kan me niet doden want ik ben al dood Eén keer maar. Hij praatte terug. Maar één keer. Hij praatte heel slecht, echt heel slecht.