Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill and gloria gaither Songtekst: amazing grace

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill and gloria gaither - amazing grace ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amazing grace? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill and gloria gaither! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill and gloria gaither en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amazing grace .

Origineel

Amazing grace how sweet the sound that saved a wretch like me I once was lost but now I'm found was blind but now I see Twas grace that taught my heart to fear and grace my fears relived How precious did that grace appear the hour I first believed Through many dangers toils and snares I have already come Tis grace that has brought me safe thus far and grace will lead me on When we've been there ten thousand years bright shining as the sun We've no less days to sing God's praise than when we first begun And than when we first begun

 

Vertaling

wonderbaarlijke genade hoe zoet het geluid is dat een ellendeling als ik gered heeft Ik was eens verloren, maar nu ben ik gevonden. Ik was blind, maar nu zie ik. Het was genade die mijn hart leerde vrezen en genade die mijn angsten wegnam Hoe kostbaar was die genade toen ik voor het eerst geloofde Ik ben al door vele gevaren gevaren en strikken gekomen Het is genade die me tot nu toe veilig heeft gebracht en genade zal me verder leiden Als we er tienduizend jaar zijn geweest, stralend als de zon. We hebben niet minder dagen om Gods lof te zingen dan toen we begonnen En dan toen we voor het eerst begonnen