Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill anderson Songtekst: i can t mend it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill anderson - i can t mend it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t mend it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill anderson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill anderson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t mend it .

Origineel

I can take a little cement and mend our patio I can fill in all the rough spots so they won't even show I can mend a roof of shingles with a hammer and some nails But baby when I try to mend your broken heart I fail I can't mend it I can't mend it Your big heartbreak was my mistake but I did not indent it I lost my head and words were said but that's no cause to end it Give me the parts to patch your heart I can't mend it I can hand a shaky table and mend the legs with glue I can send it down and paint it so you'd think it was new I can mend a shattered window that a storm has torn apart But I don't know which way to go to mend your broken heart I can't mend it... I can't mend it...

 

Vertaling

Ik kan een beetje cement nemen en onze patio repareren Ik kan alle ruwe plekken opvullen zodat ze niet meer zichtbaar zijn. Ik kan een dak van dakpannen repareren met een hamer en wat spijkers Maar als ik je gebroken hart probeer te repareren, faal ik. Ik kan het niet maken, ik kan het niet maken Jouw grote hartzeer was mijn fout maar ik heb het niet ingesprongen Ik verloor mijn hoofd en woorden werden gezegd maar dat is geen reden om het te beëindigen Geef me de onderdelen om je hart te lappen ik kan het niet repareren Ik kan een wankele tafel geven en de poten repareren met lijm Ik kan het naar beneden sturen en het schilderen zodat je zou denken dat het nieuw was Ik kan een verbrijzeld raam repareren dat door de storm kapot is gescheurd. Maar ik weet niet welke kant ik op moet om je gebroken hart te repareren Ik kan het niet genezen... Ik kan het niet genezen...