Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill anderson Songtekst: i d fight the world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill anderson - i d fight the world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i d fight the world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill anderson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill anderson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i d fight the world .

Origineel

I don't care what anybody thinks of me My pride is gone and here I am on bended knee I only know I need you and I love you so And I'd fight the world before I'd ever let go go I'd gladly beg I'd steal I'd borrow I'd turn my back on everyone I know I'd do these things with no fear of tomorrow I'd fight the world before I'd ever let go go Yes I've heard 'em talkin' about my lovin' you the way I do And they're sayin' things like nobody should love anybody as much as I love you But I don't care if the world stops and the sun explodes or the moon turns to ashes I'd gladly stand and fight the world before I'd let you go I'd gladly beg I'd steal... I'd fight the world before I'd ever let go go

 

Vertaling

Het kan me niet schelen wat iedereen van me denkt Mijn trots is weg en hier ben ik op de knieën Ik weet alleen dat ik je nodig heb en dat ik zoveel van je hou En ik zou met de wereld vechten voordat ik je ooit zou laten gaan Ik zou graag bedelen, stelen, lenen, iedereen die ik ken de rug toekeren ik zou deze dingen doen zonder angst voor morgen Ik zou tegen de wereld vechten voor ik ooit los zou laten Ja, ik heb ze horen praten over mijn liefde voor jou zoals ik die doe En ze zeggen dingen als niemand zou van iemand moeten houden zoveel als ik van jou hou Maar het kan me niet schelen of de wereld stopt, de zon explodeert of de maan in as verandert. Ik zou graag tegen de wereld vechten voordat ik je zou laten gaan Ik zou graag smeken, ik zou graag stelen... Ik zou met de wereld vechten voor ik je ooit zou laten gaan