Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill anderson Songtekst: i ll bring more flowers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill anderson - i ll bring more flowers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i ll bring more flowers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill anderson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill anderson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i ll bring more flowers .

Origineel

I'LL BRING MORE FLOWERS (Bill Anderson - Bobby Russell) « © '70 Stallion Music » We used to talk together remember And we used to do things crazy things I guess Like just walking around lookin' in windows When we knew we couldn't buy anything Not with the baby comin' at all And sometimes when it rained you'd sit beside me And we'd race raindrops down the window pane You'd bring me coffee and we'd work crossword puzzles together We don't do anything together now And late at night remember we used to sit outside And we'd watch the clouds scurrin' across the moon And the fishing trips you never did like fishing but you did anyway I loved you for it and dreams all I must've had a million of 'em Big dreams and plans and you used to look at me and you say You'll make it I know you will and I believed it cause you believed it You had faith in me and you always gave me the strength that I needed But now it's over I used to look at your hair I used to hold you and kiss you I used to It was a stupid reason for an argument We'd have a million of 'em before but this time you just ran out And when the phone rang and they told me Oh I'd've given anything if it'd be me instead I'll be back tomorrow honey I'll bring more flowers You always did like flowers

 

Vertaling

I'LL BRING MORE FLOWERS (Bill Anderson - Bobby Russell) Â" © '70 Stallion Music Â" We praatten vroeger samen weet je nog And we used to do things crazy things I guess Zoals gewoon rondlopen en in ramen kijken When we knew we couldn't buy anything Helemaal niet met de baby op komst En soms als het regende zat je naast me En we raceten tegen de regendruppels door het raam Je bracht me koffie en we werkten samen aan kruiswoordraadsels Nu doen we niets meer samen En 's avonds laat herinner ik me dat we buiten zaten En we keken naar de wolken die over de maan schoten En de visreisjes, je hield nooit van vissen maar je deed het toch Ik hield van je daarvoor en dromen, ik moet er wel een miljoen gehad hebben Grote dromen en plannen en je keek naar me en zei Je redt het wel, ik weet het zeker, en ik geloofde het omdat jij het geloofde Je had vertrouwen in me en je gaf me altijd de kracht die ik nodig had Maar nu is het voorbij. Ik keek altijd naar je haar. Ik hield je vast en kuste je, dat deed ik. Het was een stomme reden voor een ruzie. We hadden er al een miljoen, maar deze keer was je gewoon weg. En toen de telefoon ging en ze me vertelden Oh ik zou er alles voor over hebben gehad als ik het was geweest Ik kom morgen terug, schat. Ik breng meer bloemen mee. Je hebt altijd van bloemen gehouden.