Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill anderson Songtekst: me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill anderson - me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill anderson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill anderson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me .

Origineel

(Me) That's all I ever thought about (Me) That's all I ever cared about (Me) I turned my back on the love that I now cry for (Me) I pushed aside what some men die for. (You) You wanted so little for yourself (You) You wanted my love and nothing else (You) You gave me my chance, I just waited too long (You) I never realized how much I loved you untill you've gone. (We) That's much a small and simple word (We) You wanted to hear it but you never heard (We) It would have meant so much to you then (We) You might still be in love if it hadn't been for. (Me) What kind of a man would close the door (Me) On the very thing that he searches for (Me) I've been around but I've failed to see (Me) Anywhere in this world a bigger fool than (me.)

 

Vertaling

Dat is alles waar ik ooit aan dacht Dat is alles waar ik ooit om gaf Ik keerde mijn rug toe naar de liefde waar ik nu om huil (Ik) Ik duwde opzij waar sommige mannen voor sterven. Je wilde zo weinig voor jezelf Jij wilde mijn liefde en niets anders Je gaf me mijn kans, ik wachtte gewoon te lang Ik heb nooit beseft hoeveel ik van je hield tot je weg was. Dat is een klein en simpel woord. Je wilde het horen, maar je hebt het nooit gehoord. Het zou toen zoveel voor je betekend hebben. (Wij) Je zou nog steeds verliefd kunnen zijn als het niet zo was. Wat voor een man zou de deur sluiten voor datgene waar hij naar zoekt Ik ben overal geweest maar ik heb niet gezien (Mij) Ergens in deze wereld een grotere dwaas dan (mij.)