Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill anderson Songtekst: more and more

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill anderson - more and more ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van more and more? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill anderson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill anderson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals more and more .

Origineel

Once more to be with you, dear Just for tonight to hold you tight Once more I'd give a fortune If I could see you once more Forget the past, this hurt can't last So I don't want it to keep us apart Your love I need say, you'll love me and say You'll give me all of your heart Once more to be with you Once more to be with you

 

Vertaling

Nog één keer bij je zijn, liefste Alleen voor vanavond om je vast te houden Nog een keer en ik zou een fortuin geven Als ik je nog één keer kon zien Vergeet het verleden, deze pijn kan niet blijven duren Dus ik wil niet dat het ons uit elkaar houdt Je liefde moet ik zeggen, je zult van me houden en zeggen dat je me je hele hart zult geven Nog een keer om bij jou te zijn Nog een keer om bij jou te zijn