Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill anderson Songtekst: not really living at all

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill anderson - not really living at all ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van not really living at all? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill anderson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill anderson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals not really living at all .

Origineel

What is my reason for going on living when I'm not really living at all I come home in the evening there's no laughter there to fill the air A cool lonely room to meet me nobody here to greed me where has our love gone And then my thoughts begin to stray back to a happy yesterday When love was here beside me your love was here to guide me where did I go wrong What is my reason for going on living when I'm not really living at all I reach down for the paper and I see a toy our little boy Left layin' there it haunts me I wonder if he ever wants me to play his little games I guess I never took the time to fix a hurt or make a rhyme Or carry him on my shoulder will he forgive me when he's older Or will he remember my name What is my reason for going on living when I'm not really living at all I found a puppy down the street with big sad eyes and muddy feet There's nobody here to claim him no wonder round here to name him Or take him for a walk I keep him here for company and he looks up so sad at me Each time he sees me crying he knows inside I'm dying if only he could talk What is my reason for going on living when I'm not really living at all What is my reason for going on living when I'm not really living at all

 

Vertaling

Wat is mijn reden om door te gaan met leven als ik eigenlijk helemaal niet leef Ik kom 's avonds thuis en er is geen gelach om de lucht te vullen Een koele eenzame kamer om me te ontmoeten niemand hier om me te begroeten waar is onze liefde gebleven En dan beginnen mijn gedachten terug te dwalen naar een gelukkig gisteren Toen liefde hier naast me was jouw liefde was hier om me te leiden waar ben ik verkeerd gegaan Wat is mijn reden om door te gaan met leven terwijl ik eigenlijk helemaal niet leef Ik reik naar beneden voor de krant en ik zie een stuk speelgoed dat onze kleine jongen achtergelaten, het achtervolgt me, ik vraag me af of hij ooit wil dat ik zijn kleine spelletjes speel Ik denk dat ik nooit de tijd heb genomen om een pijn te herstellen of een rijmpje te maken Of hem op mijn schouder te dragen zal hij me vergeven als hij ouder is Of zal hij mijn naam onthouden Wat is mijn reden om door te gaan met leven als ik eigenlijk helemaal niet leef Ik vond een puppy in de straat met grote droevige ogen en modderige voeten Er is niemand om hem op te eisen geen wonder hier om hem een naam te geven of hem mee te nemen voor een wandeling Ik hou hem hier voor gezelschap en hij kijkt zo droevig naar me op Elke keer als hij me ziet huilen weet hij dat ik doodga als hij maar kon praten Wat is mijn reden om door te gaan met leven als ik eigenlijk helemaal niet leef Wat is mijn reden om door te gaan met leven terwijl ik eigenlijk helemaal niet leef