Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill anderson Songtekst: today i started loving you again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill anderson - today i started loving you again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van today i started loving you again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill anderson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill anderson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals today i started loving you again .

Origineel

Today I started loving you again I'm right back where I've really always been I got over you just long enough to let my heartache mend Then today I started loving you again What a fool I was to think I could get by with only these few million tears I've cried I should have known the worst was yet to come And that crying time for me had just begun Cause today I started loving you again... Yes today I started loving you again

 

Vertaling

Vandaag begon ik weer van je te houden. Ik ben weer terug waar ik altijd was. Ik was net lang genoeg over je heen om mijn hartzeer te laten helen en vandaag begon ik weer van je te houden Wat een dwaas was ik om te denken dat ik het kon redden met alleen die paar miljoen tranen die ik heb gehuild Ik had moeten weten dat het ergste nog moest komen En dat de huiltijd voor mij net was begonnen Want vandaag begon ik weer van je te houden... Ja, vandaag begon ik weer van je te houden