Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill anderson Songtekst: wedding bells

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill anderson - wedding bells ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wedding bells? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill anderson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill anderson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wedding bells .

Origineel

I have the invitation that you sent me you wanted me to see yoy change your name I couldn't stand to see you wed another I hope that you'll be happy just the same Wedding bells are ringing in the chapel that should be ringing now for you and me And down the aisle with someone else you're walking Those wedding bells will never ring for me [ steel ] I planned a little cottage in the valley I even bought a little band of gold I hope someday to place it on your finger but now the future looks so dark and cold I fancy that I see a bunch of roses a blossom from an orange tree in your hair And as the organ plays I'll love you truly just let me pretend that I am there Wedding bells they say will ring in heaven as the angel chorus sweetly sings But as long as I am on this earth dear those wedding bells for me will never ring

 

Vertaling

Ik heb de uitnodiging die je me stuurde. Je wilde dat ik je naam zou zien veranderen. Ik kon het niet aanzien dat je met een ander trouwde. Ik hoop dat je toch gelukkig zult zijn. De trouwklokken luiden in de kapel die nu zouden moeten luiden voor jou en mij En je loopt door het gangpad met iemand anders Die trouwklokken zullen nooit voor mij luiden [ steel ] Ik heb een huisje in de vallei gepland. Ik heb zelfs een band van goud gekocht. Ik hoop hem ooit om je vinger te kunnen doen, maar nu ziet de toekomst er zo donker en koud uit. Ik verbeeld me dat ik een bos rozen zie, een bloesem van een sinaasappelboom in je haar En als het orgel speelt zal ik echt van je houden laat me gewoon doen alsof ik er ben Huwelijksklokken zullen luiden in de hemel als het engelenkoor zoet zingt, zeggen ze Maar zolang ik op aarde ben, zullen die trouwklokken voor mij nooit luiden