Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill anderson Songtekst: you and your sweet love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill anderson - you and your sweet love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you and your sweet love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill anderson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill anderson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you and your sweet love .

Origineel

I wish you only knew all the days I've made it through Because of you and your sweet love I wish that I could count the times peace and comfort filled my mind Because of you and your sweet love You're what keeps me going the sun that lights my sky The rose that blooms in winter the rain that cools July Never try to tell me it wasn't God above that sent me you and your sweet love [ fiddle ] Almost every night it seems you come walking through my dreams Precious you and your sweet love And tonight though we're apart there's a fullness in my heart Thanks to you and your sweet love You're the rock I cling to the star I wish upon The water in my desert the anchor in my storm Never try to tell me it wasn't God above that sent me you and your sweet love He sent me you and your sweet love

 

Vertaling

Ik wou dat je wist hoeveel dagen ik heb doorstaan door jou en je lieve liefde Ik wou dat ik de keren kon tellen dat vrede en troost mijn geest vulden Door jou en je lieve liefde Jij bent wat me op de been houdt de zon die mijn hemel verlicht de roos die bloeit in de winter de regen die juli verkoelt Probeer me nooit te vertellen dat het niet God was die me jou en je lieve liefde stuurde. [ viool] Bijna elke nacht lijkt het of je door mijn dromen wandelt kostbare jij en je zoete liefde En vanavond, ondanks dat we uit elkaar zijn, is er een volheid in mijn hart Dank zij jou en je lieve liefde Jij bent de rots waar ik me aan vastklamp, de ster die ik wens Het water in mijn woestijn het anker in mijn storm Probeer me nooit te vertellen dat het niet God was die mij jou en je lieve liefde stuurde Hij stuurde mij jou en je lieve liefde