Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill evans monica zetterlund Songtekst: lucky to be me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill evans monica zetterlund - lucky to be me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lucky to be me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill evans monica zetterlund! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill evans monica zetterlund en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lucky to be me .

Origineel

I used to think it might be fun to be Anyone else but me I thought that it would be a pleasant surprise To wake up as a couple of other guys But now that I've found you I've changed my point of view And now I wouldn't give a dime to be Anyone else but me Oh, what a day Fortune smiled and came my way Bringing love I never thought I'd see I'm so lucky to be me What a night Suddenly you came in sight Looking just the way I'd hope you'd be I'm so lucky to be me I am simply thunderstruck At this change in my luck Knew at once I wanted you Never dreamed you'd want me too I'm so proud you chose me from all the crowd There's no other guy I'd rather be Oh, I could laugh out loud I'm so lucky to be me Yes, I'm so proud you chose me from all the crowd There's no other guy I'd rather be Oh, I could laugh out loud I'm so lucky to be me

 

Vertaling

Ik dacht altijd dat het leuk zou zijn om te zijn Iemand anders dan ik Ik dacht dat het een aangename verrassing zou zijn Om wakker te worden als een paar andere jongens Maar nu ik je heb gevonden Ik heb mijn standpunt veranderd En nu zou ik er geen cent om geven Iemand anders dan ik Oh, wat een dag Fortune glimlachte en kwam mijn kant op Liefde brengen waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze zou zien Ik heb zoveel geluk dat ik mezelf ben Wat een nacht Plots kwam je in zicht Ziet er precies uit zoals ik hoop dat je zou zijn Ik heb zoveel geluk dat ik mezelf ben Ik ben gewoon onweerstaanbaar Bij deze verandering in mijn geluk Ik wist meteen dat ik je wilde Nooit gedroomd dat jij mij ook zou willen Ik ben zo trots dat je mij uit de hele menigte hebt gekozen Er is geen andere man die ik liever ben Oh, ik kan hardop lachen Ik heb zoveel geluk dat ik mezelf ben Ja, ik ben zo trots dat je mij uit de hele menigte hebt gekozen Er is geen andere man die ik liever ben Oh, ik kan hardop lachen Ik heb zoveel geluk dat ik mezelf ben