Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill haley & his comets Songtekst: jamaica d.j.

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill haley & his comets - jamaica d.j. ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jamaica d.j.? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill haley & his comets! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill haley & his comets en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jamaica d.j. .

Origineel

[Verse 1] Kingston to Montego Bay All I do is work all day Work don’t bother me like you Not the kind of work I do [Chorus] Job I got is called DJ Spin the record around all day Play calypso when request Rock and roll I like the best When the tourist leave the ship He expect calypso sound Dig me cats I play for him Rock and roll the whole day long [Verse 2] Kingston to Montego Bay [?] jockey play Song you like, I play it quick But it must be on that rocking kick [Verse 1] Kingston to Montego Bay All I do is work all day But work don’t bother me like you No, not the kind of work I do [Chorus] Job I got is called DJ Spin the record around all day Play calypso when request Rock and roll I like the best When the tourist leave the ship He expect calypso sound Dig me cats I play for him Rock and roll the whole day long Job I got is called DJ Spin the record around all day Play calypso when request Rock and roll I like the best

 

Vertaling

[Verse 1] Kingston naar Montego Bay Alles wat ik doe is de hele dag werken Werk stoort me niet zoals jij Niet het soort werk dat ik doe [Chorus] De baan die ik heb heet DJ Draai de plaat de hele dag rond Speel calypso op verzoek Rock and roll vind ik het leukst Wanneer de toerist het schip verlaat Hij verwacht calypso geluid Dig me cats ik speel voor hem Rock and roll de hele dag lang [Verse 2] Kingston naar Montego Bay [?] jockey play Liedje dat je leuk vindt, ik speel het snel Maar het moet op die rockende kick [Verse 1] Kingston to Montego Bay Alles wat ik doe is de hele dag werken Maar werk stoort me niet zoals jij Nee, niet het soort werk dat ik doe [Chorus] De baan die ik heb heet DJ Draai de plaat de hele dag rond Speel calypso op verzoek Rock and roll vind ik het leukst Wanneer de toerist het schip verlaat Hij verwacht calypso geluid Dig me cats ik speel voor hem Rock and roll de hele dag door De baan die ik heb heet DJ Draai de plaat de hele dag rond Speel calypso op verzoek Rock and roll vind ik het leukst