Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill haley Songtekst: thirteen women and only one man in town

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill haley - thirteen women and only one man in town ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thirteen women and only one man in town? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill haley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill haley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thirteen women and only one man in town .

Origineel

Last night I was dreaming, dreamed about the H-bomb Well, the bomb went off and I was caught I was the only man on the ground There was a-thirteen women and only one man in town Thirteen women and only one man in town And as funny as it may be The one and only man in town was me Well, thirteen woman and me the only man around I had two girls every morning Seeing that I was well fed And believe you me, one sweetened my tea While another one buttered my bread Two girls gave me my money Two girls made me my clothes And another sweet thing, bought me a diamond ring About forty carats I suppose Well, thirteen women and only one man in town There was a-thirteen women and only one man in town It was something I can't forget Because I think of those thirteen women yet Well, thirteen woman and only one man around I had three girls dancing the mambo Three girls balling the jack And all of the rest really did their best Boy, they sure were a lively pack I thought I was in heaven And all of these angels were mine But I woke up and ended the dream 'Cause I had to get to work on time Well, a-thirteen women and only one man in town There was a-thirteen women and only one man in town No, I can't tell you where I've been 'Cause I kind of think that someday I'll go back again To those thirteen women and me the only man around Well, a-thirteen women and me the only man around Well, a-thirteen women and me the only man around

 

Vertaling

Gisteravond droomde ik, droomde over de H-bom Nou, de bom ging af en ik werd gepakt Ik was de enige man op de grond Er waren dertien vrouwen en slechts één man in de stad Dertien vrouwen en slechts één man in de stad En hoe grappig het ook mag zijn De enige man in de stad was ik Nou, dertien vrouw en ik de enige man in de buurt Ik had elke ochtend twee meisjes Zien dat ik goed gevoed was En geloof me, eentje heeft mijn thee gezoet Terwijl een andere mijn brood beboterde Twee meisjes gaven me mijn geld Twee meisjes hebben mijn kleren voor me gemaakt En nog iets liefs, ik kocht een diamanten ring Ongeveer veertig karaat denk ik Nou, dertien vrouwen en maar één man in de stad Er waren dertien vrouwen en slechts één man in de stad Het was iets dat ik niet kan vergeten Omdat ik nog aan die dertien vrouwen denk Nou, dertien vrouw en maar één man in de buurt Ik had drie meisjes die de mambo dansten Drie meisjes balling de jack En de rest deed echt zijn best Tjonge, ze waren zeker een levendige meute Ik dacht dat ik in de hemel was En al deze engelen waren van mij Maar ik werd wakker en maakte een einde aan de droom Omdat ik op tijd aan het werk moest Nou, dertien vrouwen en maar één man in de stad Er waren dertien vrouwen en slechts één man in de stad Nee, ik kan je niet vertellen waar ik ben geweest Omdat ik denk dat ik op een dag weer terug zal gaan Voor die dertien vrouwen en ik de enige man in de buurt Wel, dertien vrouwen en ik de enige man in de buurt Wel, dertien vrouwen en ik de enige man in de buurt