Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill medley Songtekst: in my room

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill medley - in my room ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in my room? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill medley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill medley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in my room .

Origineel

There's a world where I can go and tell my secrets to In my room, in my room In this world I lock out all my worries and my fears In my room, in my room Do my dreaming and my scheming Lie awake and pray Do my crying and my sighing Laugh at yesterday Now it's dark and I'm alone But I won't be afraid In my room, in my room In my room, in my room In my room, in my room

 

Vertaling

Er is een wereld waar ik heen kan gaan en mijn geheimen aan kan vertellen In mijn kamer, in mijn kamer In deze wereld sluit ik al mijn zorgen en angsten buiten In mijn kamer, in mijn kamer Droom ik en maak ik plannen Lig ik wakker en bid Huil en zucht ik Lach om gisteren Nu is het donker en ik ben alleen Maar ik zal niet bang zijn In mijn kamer, in mijn kamer In mijn kamer, in mijn kamer In mijn kamer, in mijn kamer