Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill monroe Songtekst: cry, cry darling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill monroe - cry, cry darling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cry, cry darling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill monroe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill monroe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cry, cry darling .

Origineel

Cry, cry, darling, that's what I'll do If you should leave me with the blues Cry, cry, darling, that's all I do 'Cause you're the one that's in my heart For me there'll be no moonlight If ever we should part Cry, cry, darling, that's all I do 'Cause you're the one that's in my heart Cry, cry, darling, my eyes will cry And never dry if you should go Cry, cry, darling, when shadows creep I'll just weep all night I know You know, how much I'd miss you If ever we should part Cry, cry, darling, that's all I do 'Cause you're the one that's in my hear

 

Vertaling

Huil, huil, schat, dat is wat ik zal doen Als je me met de blues achterlaat Huil, huil, schat, dat is alles wat ik doe Want jij bent degene die in mijn hart zit Voor mij zal er geen maanlicht zijn Als we ooit zouden scheiden Huil, huil, schat, dat is alles wat ik doe Want jij bent degene in mijn hart Huil, huil, schat, mijn ogen zullen huilen En nooit opdrogen als je moet gaan Huil, huil, schat, als de schaduwen kruipen Ik zal de hele nacht wenen, dat weet ik Je weet, hoeveel ik je zou missen If ever we should part Huil, huil, schat, dat is alles wat ik doe Want jij bent degene die in mijn oor zit