Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill monroe Songtekst: let me rest at the end of my journey

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill monroe - let me rest at the end of my journey ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me rest at the end of my journey? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill monroe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill monroe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me rest at the end of my journey .

Origineel

Let me rest at the end of my journey I'm weary, tired, and old Let me rest at the end of my journey Heaven is my home and my goal Old paint is tired, his feet are all sore We'll ride the range no more Let me rest at the end of my journey Heaven is my home and my goal A cowboy's life on the old Texas trail Herding doggies is all that he knows A cowboy's life on the old cattle trail Leads from Texas to old Mexico

 

Vertaling

Laat me rusten aan het einde van mijn reis Ik ben vermoeid, moe en oud Laat me rusten aan het einde van mijn reis De hemel is mijn thuis en mijn doel Oude verf is moe, zijn voeten zijn allemaal pijnlijk We rijden niet meer over het land Laat me rusten aan het einde van mijn reis De hemel is mijn thuis en mijn doel Het leven van een cowboy op de oude Texaanse trail Honden hoeden is alles wat hij weet Het leven van een cowboy op het oude veepad Leidt van Texas naar het oude Mexico